Navigatie

Er wordt steeds meer bekend over de voordelen van thee. We hebben het dan over de invloed op de gezondheid en het welbevinden. We kiezen graag voor een natuurlijk kopje thee, zonder chemische toevoegingen, maar wel met een uitmuntende smaakbeleving. Eilandwinkel Salt speurt de markt af naar de meest bijzondere en smaakvolle theesoorten en tisanen (thee getrokken van kruiden en specerijen).

Buiten de pure en gearomatiseerde soorten heeft Eilandwinkel Salt ook een groot aantal melanges. Ingekocht of zelf gemelangeerd en gericht op de combinatie van smaken en/of een gewenste uitwerking. Voorbeelden zijn ‘Hot Dropshot of de ‘Sweet Dreams’ thee. En wat dacht u van onze Buddha Box met 10 verschillende theemelanges, voor iedere stemming een passende thee. Om zelf van te genieten of cadeau te doen.

Natuurlijk vindt u ook typisch Vlielandse producten, zoals de Vlielandse rooibos met echte stukjes cranberry of de strand- en vuurtorenthee.

In deze webwinkel vindt u 145 theevariaties. De thee is per soort en daarna alfabetisch gesorteerd.

Snuffel lekker rond, probeer eens wat uit en laat u verrassen!

 

Omdat wij een nieuwe lijn geintroduceert hebben zijn er uitlopende soorten, net zo lekker maar helaas moeten er keuzes gemaakt worden. Daarom hebben wij nu een super leuke aanbieding! Laat u verassen en bestel onder aan deze pagina het 5-gangen verassingsmenu met een knipoog!

U ontvangt 5 verschillende soorten thee voor een tientje. U kunt aangeven of u bijvoorbeeld alleen maar kruidenthee wilt of ook groene, witte, rooibos en zwarte thee. Of u kunt u gewoon helemaal laten verassen!

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gratis verzenden vanaf €50,-!

© 2014 - 2018 Eilandwinkel Salt Vlieland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel