Navigatie

Na een zoektocht naar echte eerlijke koffie zijn wij belandt bij de koffiebonen van Coffeeshots in Amsterdam. De eigenaar van dit concept is een Vlielandganger en zo kwamen we in contact. De koffiebonen van Coffeeshots worden vers gebrand en komen uit verschillende delen van de wereld. Coffee Shots is opgericht op 29 oktober 2015 met een missie: eerlijke koffie voor iedereen. Eerlijk voor de boer (fair gate): geen slavernij! & eerlijk voor de koffiedrinker: geen afzetterij! Geniet van het meest sociale koffieritueel met Coffee Shots.

Waarom is Coffee Shots dan NOG eerlijker?
Coffee Shots is opgericht vanuit liefde voor koffie en een grote irritatie. Namelijk dat de koffieboeren alleen aan het begin van de waardeketen wat mogen verdienen. Daar denkt Coffee Shots anders over: door de koffieboer 2% van het kopje koffie te geven doen de boeren nu ook mee aan het einde van de waardeketen en kunnen zij hun kilo-opbrengst verdrievoudigen.

Hoe gaaf is het om ECHT bij te dragen aan een beter leven voor de koffieboeren en hun gezinnen terwijl je geniet van je favoriete koffiedrankje voor een eerlijke prijs.

 

NIEUW! "Koken op vlieland" ! Bestel hier uw exemplaar: klik op de link!

https://www.saltvlieland.nl/a-51775865/boekjes/koken-op-vlieland/

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gratis verzenden vanaf €50,-!

 

© 2014 - 2019 Eilandwinkel Salt Vlieland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel