Navigatie

Welkom in de webwinkel van Eilandwinkel Salt. Uw speciaalzaak op Vlieland voor gifts, tea and more. 

Wij geloven in goede en eerlijke producten! 

Wij vinden het belangrijk dat we met de verkoop van onze producten niet alleen ons zelf helpen maar ook de mensen om ons heen. Daarom kopen wij onze producten zo lokaal mogelijk in. Naast een aantal handgemaakte Vlielandse producten, verkopen we ook producten die op Texel en Terschelling handgemaakt worden. 

Waar we echt trots op zijn is de samenwerking tussen ons en een landgoed op Texel waar mensen met een beperking de meest uitlopende producten met de hand maken.

Ook houden we zelf van goede koffie en thee en zien we ons assortiment graag als weerspiegeling van het (h)eerlijke leven op Vlieland. Daarom leveren wij veel biologische producten, die met respect voor mens en milieu tot stand zijn gekomen. Onze selectie is gebaseerd op een authentieke smaak en uitmuntende kwaliteit. 

Wij bieden u een gevarieerd assortiment van echte eilandproducten, thee, koffie, bonbons en heel veel meer aan. Al onze producten worden lokaal en met de hand gemaakt. De meeste producten worden in opdracht van ons gemaakt bij een landgoed op Texel waar mensen met een beperking aan het werk zijn. Onze producten zijn dus echt uniek en door het kopen van een product bij ons steunt u deze mensen ook om daar aan het werk te blijven.

Kom een keertje langs, wij ontvangen u graag in ons winkeltje in de Dorpsstraat. Lukt dat even niet, bestel dan uw favoriete thee, koffie, souvernir of cadeau in deze webshop, dan heeft u het zo in huis!

Met Vlielandse groet,

Team Eilandwinkel Salt

NIEUW! "Koken op vlieland" ! Bestel hier uw exemplaar: klik op de link!

https://www.saltvlieland.nl/a-51775865/boekjes/koken-op-vlieland/

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gratis verzenden vanaf €50,-!

 

© 2014 - 2018 Eilandwinkel Salt Vlieland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel