Navigatie

Het onstraan van evenementenbureau salt vlieland i.s.m. vlieland outdoor center

wij zijn in 2016 begonnen met Kite & Sup Safari. DaarmeeGer  organiseren wij begeleide sup-, kano- & kitetochten. Al snel merkte we dat onze activiteiten aansloegen en we het erg leuk vinden dat we de pracht van Vlieland en onze liefde voor het eiland over kunnen brengen op de gasten.

Ook hebben we ondervonden dat het belangrijk is om op het relatief kleine Vlieland samen te werken met de mede eilanders. Daar zijn wij in 2017 actief mee bezig gegaan en zo hebben Orfeus van der Veer van Vlieland Outdoor Center en wij de handen ineen geslagen. Door het enthousiasme van beide kanten is het idee ontstaan om onze krachten te bundelen is Evenementenbureau Salt Vlieland ontstaan.

We zijn het gehele jaar open voor groepen of particulieren. De activiteiten worden altijd begeleid door ervaren instructeurs die het eiland kennen en u er graag meer over vertellen. ook staan wij garant  voor betrouwbaarheid en vakmanschap.

We zullen alles in het werk stellen om er een geslaagd avontuur van te maken.

Wilt u iets actiefs doen op Vlieland? Of wilt u meer informatie over de opties voor groepen, bedrijfsuitjes en/of reserveren?

We staan graag voor u klaar! Stuur een mail naar info@saltvlieland en wij zullen u een passende offerte doen.

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gratis verzenden vanaf €50,-!

© 2014 - 2018 Eilandwinkel Salt Vlieland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel