Navigatie

Met het golfsurfen maken we gebruik van Softtops. Deze surfboards worden bijna altijd gebruikt in surfscholen en dat heeft z'n redenen. Ze zijn bijna onverwoestbaar en doordat ze zacht zijn, kan je ook geen anderen of jezelf er pijn mee doen.

De Avtiviteit:
Tijdens deze 1 uur durende activiteit wordt u één met de golven. Nadat u bent uitgerust met een wetsuit en zwemvest is het tijd voor de veiligheidsbriefing. Hierin leert de instructeur u over de stroming, weersomstandigheden en technieken welke u kunt gebruiken voor het golfsurfen. 
Deze activiteit staat vooral voor heel veel fun! Lekker de golven in en uiteindelijk het ultieme gevoel als u een golf te pakken hebt die u met een vaart terugbrengt naar het strand! Als u dit gevoel eenmaal heft beleefd, wilt u alleen maar doorgaan! 

Deelnemers: 
Branding kayakken is in principe geschikt voor deelnemers van alle leeftijden, maar zeker als er grote golven staan is een beetje kracht gewenst. Voor kinderen onder 12 jaar is het dus afhankelijk van de condities of branding raften mogelijk is. Deelnemers die last hebben van hun nek of rug of andere gewrichtsklachten hebben, ontraden wij deelname. Deelnemers moeten in staat zijn om zelfstandig te zwemmen in zee. 
Seizoen & Weer:
Golfsurfen worden aangeboden in de maanden april tot en met oktober. 
Weerbeperking:
Indien de combinatie van windkracht en weersomstandigdheden dusdanig is dat golfsurfen niet volledig verantwoord is, behouden wij ons het recht voor – met het oog op uw en onze veiligheid – om de activiteit te verschuiven naar een moment waarop we de veiligheid wel kunnen waarborgen. In overleg is het ook mogelijk te kiezen voor een alternatieve activiteit wanneer de condities ontoereikend blijken te zijn.

Locaties:
Het golfsurfen kan worden aangeboden op alle strandlocaties.

Kledingadvies:
Voor deze activiteit is badkleding vereist. Voor wetsuits wordt gezorgd.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gratis verzenden vanaf €50,-!

© 2014 - 2018 Eilandwinkel Salt Vlieland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel