Navigatie

Zand, zee en wind, de ingrediënten voor de nieuwste strand sensatie: Blokarten!

In een driewieler buggy met zeil rijdt u met een snelheid van 10 tot misschien wel 70 kilometer per uur over Vlielands mooiste stranden. De sport is voor iedereen toegankelijk, jong, oud, sportief of niet, angstig of vol lef! Opspattend zand en water tot achter uw oren, verwilderd haar en gevoelige spieren met daarnaast het ultieme gevoel van vrijheid is voor iedereen de garantie na uw Blokart avontuur! Een activiteit die sterk in populariteit toeneemt en super is om te doen.

De activiteit:
Tijdens deze 1 uur durende activiteit leert u op een leuke en veilige manier om te gaan met een Blokart. Na een uitvoerige instructie van onze ervaren instructeurs kunt u zelf het stuur in de hand nemen en over de mooie stranden van Vlieland zeilen.

De locatie:
Het Blokarten word gedaan Bij Het Posthuys op het Noordzeestrand.

Deelnemers:
Blokarten is in principe geschikt voor deelnemers vanaf 40 kg , maar zeker als er harde wind staat is een beetje kracht gewenst. Voor kinderen rond de 40 kg  is het dus afhankelijk van de condities of Blokarten mogelijk is.
Deelnemers die last hebben van hun nek of rug of andere gewrichtsklachten hebben, ontraden wij deelname aan deze activiteit. Bij deze activiteit geldt geen minimum van deelnemers

Seizoen & Weer:
Blowkarten wordt gedurende het gehele jaar aangeboden. Weerbeperking: Indien de wind dusdanig hard is dat Blowkarten niet volledig verantwoord is, behouden wij ons het recht voor – met het oog op uw en onze veiligheid – om de activiteit te verschuiven naar een moment waarop we de veiligheid wel kunnen waarborgen. Bent u niet in staat de activiteit te verschuiven, dan vinden we wellicht in overleg een alternatieve activiteit. Of dat de wind dusdanig zacht is dat u niet vooruit komt.

Kledingadvies:
Bij het Blokarten raden wij u aan om sportieve of gemakkelijk zittende kleding te dragen welke een beetje vies mag worden.
Wanneer de zon schijnt is een zonnebril handig!

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gratis verzenden vanaf €50,-!

© 2014 - 2018 Eilandwinkel Salt Vlieland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel