Navigatie

Kanoën

Komt u naar vlieland en wilt u een leuk uitje alleen, met je vrienden of familie? Ga met ons mee kanoën!

het kanoën doen we op zowel de waddenzee als de noordzee. OP de Waddenzee maken we gebruik van zeekano's. op de noordzee maken we gebruik van brandingkajaks. 

We verzamelen op afgesproken tijd en plek, afhankelijk van of het een tocht is op de noordzee of de waddnezee. Op beide locaties krijg je van ons een wetsuit aan, tenzij het echt warm is. De wetsuits hebben wij in allerlei soorten en maten.

Wat we gaan doen is altijd afhankelijk van het weer, maar het is altijd leuk! Of het nu gaat om golfsuppen, een suptocht of zeehonden kijken, het is altijd een spetterend uitje. Het is altijd genieten, of het nu is van de golven, de prachtige natuur, de rust en de ruimte... En het is vooral erg leuk!

Voorafgaand aan de tocht geven wij ongeveer 10 minuten aan instructies. Daarna begint de tocht. Tijdens de tocht geven wij verdere instructies en helpen wij waar nodig. Er rijdt altijd een landrover mee waardoor je altijd af kunt stappen, gelukkig maken we dit eigenlijk nooit mee.

Voor de activiteiten vragen we een minimale leeftijd van 6 jaar, bij deze leeftijd willen we graag dat er een ouder mee gaat. Een zwemdiploma is in ieder geval verplicht. 

 

NIEUW! "Koken op vlieland" ! Bestel hier uw exemplaar: klik op de link!

https://www.saltvlieland.nl/a-51775865/boekjes/koken-op-vlieland/

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gratis verzenden vanaf €50,-!

 

© 2014 - 2018 Eilandwinkel Salt Vlieland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel